5 έξυπνα mini gadgets ιδανικά για δώρο

Γράφει η Κωνσταντίνα Κοκκινοβασίλη

Θέλεις να κάνεις ένα ξεχωριστό δώρο σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο φέτος τα Χριστούγεννα, χωρίς να σου κοστίσει; Εδώ σου έχουμε 5 έξυπνες προτάσεις για να βρεις αυτό που ψάχνεις.

 

 

USB Cup Warmer

 

Το coffe warmer είναι ιδανικό για αυτούς που λατρεύουν να πίνουν τον καφε τους και όχι μόνο μπροστά από τον υπολογιστή. Χάρη στην θερμαινόμενη εστία, το gadget αυτό φροντίζει ώστε ο καφές ή το τσάι σου να διατηρείται ζεστό καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Η θερμαινόμενη εστία τροφοδοτείται μέσω USB και διατηρεί το ρόφημά σου στην κατάλληλη θερμοκρασία. Επιπλέον η συσκευή διαθέτει 4 θύρες USB και λειτουργεί και ως hub.

kon1

 Εξοικονομιτής ενέργειας

Μια έξυπνη και μικρή συσκευή που βοηθά στην εξοικονόμηση χρημάτων αλλά και ενέργειας. Επιπλέον, σταθεροποιεί την τάση του ρεύματος, αποτρέποντας, έτσι τις βλάβες στις συσκευές σου. Ένα φιλικό προς το περιβάλλον gadget που μειώνει κατά πολύ τα επικίνδυνα ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

kon2

Μαξιλάρι με Ηχεία – Pillow Speakers.

 

Για να ακούτε μουσική χωρίς να ενοχλείτε. Μαξιλάρι για να ακούς μουσική ενώ χαλαρώνεις, συνδέοντάς το με το κινητό σου.

kon3

USB adapter 3 σε 1 βραχιόλι

 

Το βραχιόλι 3 σε 1, διαθέτει ηλεκτρικό αντιανεμικό  αναπτήρα λιθίου, power bank φόρτισης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, με δυνατότητα κλήσεων διάρκειας 30 λεπτών όταν είναι πλήρη φορτισμένο και USB καλώδιο μεταφοράς δεδομένων.

kon4

Tech Corp Έξυπνο Ρολόι Bluetooth

 

Πολυλειτουργικό  ρολόι που διαθέτει καντραν, σύντομα μηνύματα, επαφές κινητού, ιστορικό, BT ειδοποιήσεις , BT μουσική, βηματόμετρο και άλλες πολλές λειτουργίες. Συμβατό με  όλα τα Android Κινητά Τηλέφωνα & Android Tablet PC.

Anti-lost λειτουργία συναγερμού και υπενθύμιση όταν το Android smartphone σου λάβει μήνυμα (Facebook , WhatsApp, Skype, κτλ.)

kon5

Όλα τα παραπάνω προϊόντα είναι οικονομικά καθώς οι τιμές τους κυμαίνονται στα 4 ευρω το φθηνότερο  και στην τιμή τον 20 ευρώ το ακριβότερο.